Template:resetsteps

Firefox Firefox Viimeksi päivitetty: 02/08/2019
  1. Jos luet tätä artikkelia Firefoxissa, napsauta tätä Virkistä Firefox-painiketta.
    Jos käytät jotain muuta selainta tai luet sivua mobiililaitteella, tämä ei toimi.
  2. Vahvista palauttaminen napsauttamalla Palauta Firefox-painiketta avautuvassa varmistusikkunassa.
  3. Firefox sulkeutuu ja palautetaan. Kun palautaminen on suoritettu, ikkunassa luetellaan tiedot, jotka on tuotu. Napsauta painiketta Valmis ja Firefox aukeaa.

Huomaa: Jos et voi käynnistää Firefoxia normaalisti, Firefoxin palautuspainike löytyy myös Firefoxin vikasietotilan ikkunasta. Voit tehdä palauttamisen myös käsin luomalla uuden profiilin ja siirtämällä tärkeät tiedot uuteen profiiliin.