Osanottajien kutsuminen tapahtumaan

Thunderbird Thunderbird Last updated: 9 vuotta, 7 kuukautta  ago 46% of users voted this helpful

Tausta

Kun on järjestettävä tapahtuma ja pidettävä kirjaa osallistujista, voi Lightning huolehtia tästä ja lähettää lisäksi kutsut. Tämä onnistuu myös niiden osallistujien kohdalla, jotka eivät käytä Thunderbirdiä vaan esimerkiksi Microsoft Outlookia.

Tapahtuman luominen

1. Luo uusi tapahtuma:
    • Napsauta Tiedosto-valikkoa, valitse Uusi ja napsauta alavalikossa Tapahtuma... tai napsauttamalla Kalenteri-välilehdessä työkalupalkin Tapahtuma-painiketta.
  2. Napsauta Kutsu osallistujia-painiketta
  3. Kutsu osallistujia -ikkuna aukeaa:
  4. Ikkunan vasemmassa laidassa olevassa ruudussa lisätään osallistujia luetteloon. Kun alat kirjoittaa osallistujan nimeä, haetaan osoitekirjastasi vastaavuuksia, jotka näytetään valintaluettelossa. Valitse osallistuja napsauttamalla tämän osoitetta valintaluettelosta.
  5. Lisää muut osallistujat samalla tavalla omille riveilleen.
  6. Kun olet lisännyt kaikki haluamasi osallistujat, napsauta OK-painiketta.
  7. Muista valita myös valintaruutu Ilmoita osallistujille, jos se ei ole jo valmiiksi valittuna. Voit myös lähettää kutsun kaikille erikseen valitsemalla valintaruudun Erilliset kutsut jokaiselle osallistujalle.