Lisäosien merkit

Laajennukset ja lisäosat ovat ohjelmia, jotka ovat tyypillisesti kolmannen osapuolen kehittämiä, täydentävät Firefoxin ominaisuuksia ja mukauttavat selaamiskokemusta.

Mozillan virallisessa Firefoxin laajennukset -hakemistossa addons.mozilla.org (AMO) on luetteloitu yli 20.000 laajennusta. Useimmat laajennukset ovat luotettavien kehittäjien luomia. Epäluotettavien toimijoiden julkaisemat laajennukset voivat kuitenkin uhata turvallisuutta ja yksityisyyttä ja varastaa tietojasi.

Voit turvata yksityisyyttäsi näiden vinkkien avulla arvioidaksesi laajennuksen turvallisuutta ennen sen asentamista, tai asentaa laajennuksia, joita Mozillan henkilöstö arvioi säännöllisesti. Laajennusta arvioidaan säännöllisesti, jos sillä on joku addons.mozilla.org (AMO) tai Firefoxin Laajennusten hallinnassa luetteloiduista merkinnöistä.

Suositellut laajennukset

recommended badge amo

Nämä eivät ole mitä tahansa laajennuksia; nämä ovat lajinsa valioyksilöitä. Ne ovat huolellisesti valittuja helmiä, jotka täyttävät korkeimmat turvallisuus-, toiminnallisuus- ja käyttäjäkokemusvaatimukset. Valintaprosessi on tiukka ja se sisältää Firefoxin tiimin huolellisen arvioinnin yhdessä yhteisön arvokkaan palautteen kanssa.

Asiantuntijat ja asiasta innostuneet seulovat valtavan joukon laajennuksia ja poimivat niistä kaikkein parhaat. Tämän lisäksi valittujen laajennusten turvallisuutta arvioidaan jatkuvasti manuaalisin turvatarkastuksin ja varmistetaan, että ne täyttävät Mozillan tiukat laajennusehdot.

Mozilla mainostaa näillä laajennuksilla AMO-kotisivua sekä muita kiinnostavia paikkoja. Tämä on meidän tapamme sanoa "Hei, sinun on kokeiltava tätä!"

Huomaa myös, että kehittäjä ei voi ostaa laajennustaan tälle listalle. Syvät taskut tai hieno markkinointi ei auta; kaikki riippuu laajennusten laadusta, turvallisuudesta ja sen lisäarvosta sinun Firefox-kokemukselle. Kun näet "Suositeltu" -merkinnän, voit olla varma, että olet löytänyt jotain todella poikkeuksellista.

Katso lisää täältä: Suositellut laajennukset -ohjelma.

Laajennukset Firefoxilta

by firefox amo

Nämä laajennukset tuovat uusia toimintoja, ainutlaatuisia ominaisuuksia tai hauskoja ideoita Firefoxiin. Ne on arvioitu turvallisiksi ja Firefoxin laajennusehdot täyttäviksi.

Varoitukset

Laajennukset, joita Mozillan henkilöstö ei säännöllisesti arvioi, näyttävät AMO:ssa tämän varoituksen:

AMO Caution Label