Turvallisen salasanan luominen Firefoxilla

Firefox, Mozilla Account Firefox, Mozilla Account Luotu: 05/07/2020 100% of users voted this helpful
Tämä artikkeli kertoo, miten luot turvallisen salasanan Firefoxin versiolla 74 tai uudemmalla.

Kun luot uutta tiliä verkkosivustolle, voi olla vaikeaa keksiä monimutkaista ja turvallista salasanaa. Kun luot uuden tilin, Firefox voi luoda suojatun salasanan.

Uuden salasanan luominen

Firefox voi luoda tiliä luotaessa automaattisesti satunnaisia ja turvallisia salasanoja:

1. Napsauta verkkosivuston salasanakenttää. Turvallinen salasana -vaihtoehto tulee automaattisesti näkyviin.
  2. Käytä ehdotettua salasanaa napsauttamalla Käytä turvallisesti luotua salasanaa. Firefox tallentaa automaattisesti uudet kirjautumistunnuksesi kyseiselle sivustolle.
    • Jos luotu salasana ei täytä verkkosivustojen vaatimuksia, napsauttamalla salasanakenttää saat näkyviin luodun salasanan, jotta voit muokata sitä vastaamaan vaatimuksia.
  1. Napsauta salasanakenttää
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeellaPidä Ctrl pohjassa ja napsauta salasanakenttää, jolloin pikavalikko avautuu.
  3. Valitse Käytä luotua salasanaa…
    use-generated-password
  4. Firefox luo automaattisesti salananan. Käytä automaattisesti luotua salasanaa napsauttamalla Käytä turvallisesti luotua salasanaa.
    generated-password
  5. Firefox tallentaa verkkosivuston salasanan Lockwiseen. Salasana haetaan sieltä seuraavilla kerroilla automaattisesti.

Ohjeet salasanojesi tarkastelemiseen ja muokkaamiseen saat artikkelista Manage your logins with the Firefox Password Manager.

Vihje: Jos keksit oman salasanasi, älä käytä samaa tai helposti arvattavaa salasanaa useilla eri sivustoilla, lisävihjeitä turvallisen salasanan muodostamiseen saat artikkelista Paranna tietoturvaasi vahvoilla salasanoilla.