AUS Päivityksen XML-tiedosto on virheellisesti muotoiltu 200

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Tämä artikkeli kertoo miksi saat virheen AUS Päivityksen XML-tiedosto on virheellisesti muotoiltu (200) kun Firefox tarkistaa päivityksiä.

Firefox ei pysty yhdistämään salattua yhteyttä käyttäviin sivustoihin

Firefox käyttää salattua yhteyttä käyttäviä sivustoja tarkistaessaan päivityksiä. Varmista että Firefoxisi pystyy yhdistämään salattua yhteyttä käyttäviin sivustoihin ilman virheitä tai kyselyitä.

1. Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja napsauta sitten LopetaLopeta Close 29

Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje. Napsauta Firefox-valikkoa ruudun yläosassa ja napsauta sitten Sulje Firefox.Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje.

2. Käynnistä Firefox.
  3. Kirjoita osoiteriville https://addons.mozilla.org ja paina EnterReturn.

Väärä päivitysosoiteasetus

Firefox saattaa olla asetettu käyttämään virheellistä osoitetta tarkistettaessa päivityksiä.

1. Kirjoita osoitepalkkiin about:config ja paina EnterReturn.
    Varoitussivu saattaa avautua. Napsauta Hyväksyn riskin!Hyväksy riski ja jatka, jolloin about:config-sivu avautuu.
  2. Etsi asetus app.update.ur<x>l.
  3. Klikkaa oikealla napillaPidä Ctrl pohjassa klikatessasi app.update.ur<x>l-asetusta ja valitse Palauta.
    • Jos Palauta-vaihtoehto on harmaana (pois käytöstä), Firefox on jo asetettu käyttämään oikeaa päivitysosoitetta, joten tämä ei auta ongelmaasi.

Nyt kun Firefox on asetettu käyttämään oikeaa osoitetta, se saattaa onnistua tekemään päivityksen ilman virhettä.

Päivitä itse

Jos mikään muu ei toimi, voit aina ladata uusimman version Firefoxista osoitteesta http://www.getfirefox.com ja asentaa sen nykyisen versiosi päälle. Et menetä tässä kirjanmerkkejäsi tai muita asetuksia. Estääksesi virheilmoitusta tulemasta näkyviin, voit poistaa automaattiset päivitykset.