Template:OpenProfileFolder

Berrikuspenaren informazioa
  • Berrikuspenaren id-a: 55785
  • Sortuta:
  • Sortzailea: oihanguren
  • Iruzkina: Itzulpena eguneratuta.
  • Berrikusita: Bai
  • Berrikusita:
  • Nork berrikusia: oihanguren
  • Is approved? Bai
  • Uneko berrikuspena da? Bai
  • Ready for localization: Ez
Berrikuspenaren iturburua
Berrikuspenaren edukia

Firefox leihoaren goialdean, egin klik Firefox botoian, joan Laguntza menuraMenu-barran, egin klik Laguntza menuanFirefox leihoaren goialdean, egin klik Laguntza menuan eta hautatu Arazoak konpontzeko informazioa. Arazoak konpontzeko informaziodun fitxa irekiko da.Egin klik menu-botoian New Fx Menu, sakatu Laguntza Help-29 eta hautatu Arazoak konpontzeko informazioa. Arazoak konpontzeko informaziodun fitxa irekiko da.

• Aplikazioaren oinarrizko informazioa atalean, egin klik Erakutsi karpetaErakutsi Finder-enIreki direktorioa botoian. Leiho bat irekiko da, zure profilaren fitxategiekinkarpetarekin.
  • Oharra: Ezin baduzu Firefox ireki edo erabili, jarraitu Firefox ireki gabe profila aurkitzen artikuluko urratsak.