Nola desaktibatu Java applet-ak

This article is no longer maintained, so its content might be out of date.

Java applet-ak gehiago exekuta ez daitezen Java plugina nola desgaitu azaltzen du artikulu honek.

Lehenespenez, Java applet-ak automatikoki abiaraztea baimentzen du Firefoxek. Halere, Java applet-ak ez exekutatzea nahi duzu agian. Firefoxen Java applet-ak desgaitzeko:

1. Firefoxen leihoaren goiko partean, egin klik Firefox botoian (Windows XPn Tresnak menuan), eta egin klik GehigarriakMenu-barran, egin klik Tresnak menuan eta gero egin klik Gehigarriak aukeranFirefoxen leihoaren goiko partean, egin klik Tresnak menuan eta gero egin klik Gehigarriak aukeran. Gehigarrien kudeatzailearen fitxa irekiko daFirefoxen leihoaren goiko partean, egin klik Tresnak menuan eta hautatu GehigarriakMenu-barran, egin klik Tresnak menuan eta hautatu GehigarriakFirefoxen leihoaren goiko partean, egin klik Tresnak menuan eta hautatu Gehigarriak. Gehigarrien leihoa irekiko da.

2. Gehigarrien kudeatzailearen fitxanleihoan, hautatu Plugins panela.
  3. Egin klik Java (TM) Platform plugin-aJava Embedding Plug-InJava Plug-in 2 for NPAPI Browsers (Mac OS 10.5 & 10.6) edo Java Applet Plug-in (Mac OS 10.7)Java plugin-a dion tokian hautatzeko.
  4. Egin klik Desgaitu botoian (botoiak Gaitu badio, Java desgaituta dago dagoeneko).

Hemendik aurrera Java applet-ek ez dute Firefoxen abiarazteko baimenik izango.

REDIRECT

Partekatu artikulu hau:

These fine people helped write this article: