Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 13)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Welkom terug! Deze update bevat verbeteringen voor uw tabbladenlijst en de mogelijkheid om het kleurenschema van Firefox te wijzigen.

Het kleurenschema van Firefox naar donker of licht wijzigen

Firefox bevat nu een donker thema voor een comfortabeler kijkervaring tijdens de nacht. Wissel handmatig of automatisch tussen verschillende kleurenschema’s door de stappen in Kleurenthema’s wijzigen in Firefox voor iOS te volgen.

dark to light fxios 13

Verbeteringen aan de tabbladweergave

Doorzoek uw open tabbladen en wissel eenvoudig tussen normale en privénavigatie. Lees hier meer over in Tabbladen gebruiken in Firefox voor iOS.

ios tab 13

Verbeterde nieuw-tabbladinstellingen

Beheer uw nieuw-tabbladinstellingen in één weergave. We hebben de nieuw-tabbladopties in één scherm samengevoegd, zodat u ze makkelijk kunt bekijken en wijzigingen kunt aanbrengen.

new tab ios 13