Nyheder i Firefox til iOS version 17

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Velkommen til den nyeste version af Firefox til iOS. Denne opdatering giver dig bedre overblik og kontrol over dine indstillinger og bogmærker.

Slet bogmærker

Du kan nu slette bogmærker og bogmærke-mapper synkroniseret fra Firefox på din computer. Stryg til venstre på et bogmærke eller en bogmærke-mappe for at slette.

delete bookmark ios

Mere synlige funktioner

Firefox viser dig, når bestemte indstillinger er slået til - fx Skjul billeder. En indikator bliver vist på menuknappen for at minde dig om, at en indstilling er slået til.

firefox for ios 17 badge