Mitä lisäosapalkille tapahtui?

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Firefoxin uusimmassa versiossa lisäosapalkki on poistettu, ja sen tilalla on lisäosapainike. Tässä artikkelissa neuvotaan lisäosapalkin palauttamisessa ja lisäosapainikkeen käytössä.

Add-ons in the toolbar - Win8

Huomaa: Tämä koskee vain uusinta Firefox Release -versiota, jonka voi ladata osoitteesta mozilla.org/firefox/new.

Järjestele lisäosat työkalupalkkiin ja valikkoon

Voit luonnollisesti muuttaa painikkeiden järjestystä ja sijaintia vapaasti. Valitse, mitkä painikkeet ovat yhden napsautuksen ulottuvilla työkalurivillä ja mitkä napsautuksen takana valikossa. Kokeile:

1. Napsauta valikkopainiketta Kuvaa "new fx menu" ei ole olemassa. ja valitse Muokkaa.
    Customize Fx 29 Win8
  2. Viimeistele napsauta vihreää Lopeta muokkaus -painiketta.

Lisäosapalkin palauttaminen

Jos et pidä uudentyyppisestä lisäosavalikosta, voit aina palauttaa lisäosapalkin asentamalla lisäosan Addon Bar (restored). Toimi näin:

Huomaa: Tämä lisäosa ei ole Mozillan kehittämä.

1. Avaa sivu "Addon Bar (restored)".
  2. Asenna lisäosa Firefoxiin napsauttamalla Lisää Firefoxiin.
  3. Firefox lataa lisäosan ja pyytää vahvistamaan asennuksen.
    • Asennuksen jälkeen lisäosapalkki ilmestyy Firefox-ikkunan alaosaan.
  4. Napsauta valikkopainiketta Kuvaa "new fx menu" ei ole olemassa. ja valitse Muokkaa.
  5. Napsauta ja vedä halutut kohteet alaosan lisäosapalkkiin.
  6. Viimeistele napsauta vihreää Lopeta muokkaus -painiketta.