Muuta Firefox for Androidin ulkonäköä teemoilla

Teema on Firefoxin lisäosa, joka antaa mahdollisuuden mukauttaa selaimen ulkonäköä. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka löydetään, asennetaan ja hallinnoidaan Firefox for Androidin teemoja.

Mitä teemat ovat?

Firefox for Androidin teemat antavat mahdollisuuden muuttaa selaimen värejä ja työkalupalkkien taustakuvia.

Teemojen asentaminen

Teemoja hallinnoidaan Firefox for Androidin Asetukset-valikosta :

1. Napauta Valikko-painiketta (joissain laitteissa tämä on laitteen painike ja joissain laitteissa ohjelman painike oikeassa yläkulmassa), napauta seuraavaksi Työkalut ja Lisäosat.
  2. Napauta Lisäosat-ikkunan vihreää lisäosa-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa. Voit vaihtoehtoisesti siirtyä suoraan osoitteeseen https://addons.mozilla.org/android/.

Android ICS Orange Folder for Add-ons 320 px wide
  3. Näet saatavilla olevat teemat napauttamalla Teemat-välilehteä.

Android ICS FF19 amo Themes tab
  4. Seuraavaksi näytetään teemat, joita on Suositeltu. Voit etsiä lisää teemoja napsauttamalla Suosittu tai Luokat välilehtiä.
  5. Kokeile teemaa napauttamalla sen kuvaa. Firefox näyttää kuvan päällä viestin "You're trying it on!". Lisätietoa valitusta teemasta saat napauttamalla linkkiä Theme info >> teeman painikkeiden alapuolella.

Android ICS FF19 amo you are trying it on
  6. Asenna teema napauttamalla painiketta + Keep it. Firefox vahvistaa teeman asentamisen näyttämällä viestin "Added to Firefox" teeman kuvan päällä.

Teemojen hallinnoiminen

Teeman vaihtaminen

Teeman vaihtaminen on helppoa. Seuraa vain yllä olevia ohjeita Teemojen asentaminen ja vaihda teema asentamalla toinen teema.

Teeman poistaminen

Jos haluat palauttaa Firefox for Androidin sen alkuperäiseen ulkoasuun, poista nykyisen teeman asennus:

1. Napauta Valikko-painiketta (joissain laitteissa tämä on laitteen painike ja joissain laitteissa ohjelman painike oikeassa yläkulmassa), napauta sitten Työkalut ja Lisäosat.

Android ICS FF19 tools addons sunshine in forest
  2. Napauta sitten nykyisen teeman lisäosaa ja valitse painike Poista.

Android ICS FF19 uninstall theme addon sunshine in forest
  3. Teema poistetaan.