Face ID of Touch ID gebruiken in Firefox Focus voor iOS

Voeg een extra privacylaag toe door Face ID (iPhone X) of Touch ID in te stellen in Firefox Focus. Als u een website geladen houdt in Firefox Focus terwijl u tussen apps wisselt, zal iedereen die Firefox Focus probeert te bekijken zich moeten verifiëren via Face ID of Touch ID.

1. Tik op de knop Menu en vervolgens op het menu Instellingen.
  2. Scroll omlaag naar de sectie Beveiliging en zet de schakelaar blue switch naast Face ID (of Touch ID) voor ontgrendelen van app gebruiken aan.