Kan in Windows 10 geen bestanden downloaden als Ouderlijk toezicht is ingeschakeld

Firefox Firefox Last updated: 3 jaar, 6 maanden ago
Dit artikel is van toepassing op Firefox in Windows 10.

Er was een bekend probleem in Firefox versie 69.0.2 en Firefox Beta 70.0b11+ dat ervoor zorgde dat downloads mislukten in Windows 10 als ouderlijk toezicht of inhoudsbeperkingen waren ingeschakeld.

We hebben Firefox 69.0.3 uitgegeven om dit probleem op te lossen, dus als u erdoor bent getroffen dan moet u Firefox bijwerken naar de nieuwste versie. U kunt als alternatief het probleem ook omzeilen door inhoudsbeperkingen uit te schakelen, door de stappen in dit Microsoft-ondersteuningsartikel te volgen.