Template:safemode

Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Hjelp, velg Feilsøkingsmodus… og klikk på Start på nytt i dialogvinduet Starte Firefox på nytt i feilsøkingsmodus?.
Note: Du kan også starte Firefox i Feilsøkingsmodus ved å holde shift-tasten nede når du starter Firefox.holde option-tasten nede når du starter Firefox.avslutte Firefox og så bruke Terminal-vinduet til å kjøre: firefox -safe-mode
Det kan være du må spesifisere hele installasjons-stien til Firefox (f.eks. /usr/lib/firefox)
Klikk på menyknappen Bildet "Fx57menu" finnes ikke., klikk på Hjelp, velg Start på nytt med utvidelser avslått… og klikk på Start å¨nytt i dialogvinduet Starte Firefox på nytt med utvidelser avslått?.
Note: Du kan også starte Firefox i Sikker modus ved å holde shift-tasten nede når du starter Firefox.holde option-tasten nede når du starter Firefox.avslutte Firefox og så bruke Terminal-vinduet til å kjøre: firefox -safe-mode
Det kan være du må spesifisere hele installasjons-stien til Firefox (f.eks. /usr/lib/firefox)