Template:safemode

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu, napsauta sitten ohjepainiketta Help-29Napsauta valikkopainiketta Kuvaa "Fx57menu" ei ole olemassa., napsauta Ohje ja valitse Käynnistä uudelleen ilman lisäosia.... Firefox käynnistyy vikasietotilassa.
Huomaa: Firefox käynnistyy vikasietotilaan myös pitämällä Shift-näppäin pohjassa Firefoxin käynnistyskuvaketta napsautettaessa.pitämällä Option-näppäin pohjassa Firefoxin käynnistyskuvaketta napsautettaessa.suorittamalla Päätteessä komento: firefox -safe-mode
Pääte saattaa kysyä myös asennussijaintia (esim. /usr/lib/firefox)