Template:enablep2p

Firefox Firefox Last updated: 4 år, 5 månader ago

Om du inte vill se kontrollerna medan du håller muspekaren över, kan du dölja det här alternativet i Firefox. (Obs! Du kan fortfarande aktivera bild-i-bild-vyn genom att högerklicka på en video.) Eller så kan du använda det här för att aktivera kontrollen igen när du vill använda den igen.

1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. Rulla ner till avsnittet Webbläsning.
  3. Rensa kryssmarkeringen för "Aktivera videokontroller för bild-i-bild".
    Aktivera bild-i-bild

Om du senare vill aktivera kontrollerna igen lägger du bara till markeringen.