Template:changesyncpw

1. Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte.Fx89menuButton för att öppna menypanelen.
  2. Klicka på ditt Firefox-konto (din e-postadress eller logga in) och klicka sedan på Hantera konto (eller besök https://accounts.firefox.com).
  3. På sidan Firefox-konto klickar du på Ändra i avsnittet Lösenord.
  4. Följ stegen för att ange dina gamla och nya lösenord och klicka sedan på Spara för att avsluta