Program-tillegg krasj reporter

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Denne feilen betyr at et programtillegg (som Adobe Flash) har krasjet. Dersom du oppdaterer siden vil programtillegget lastes inn på nytt, og videoen (eller annet innhold) vil vises igjen. Før du oppdaterer siden kan du sende en krasjrapport til Mozilla ved å trykke på Send krasjrapport. Disse krasjrapportene hjelper oss å forbedre Firefox.

Plugin crash notification

Denne feilen betyr at et programtillegg (som Adobe Flash) har krasjet. Dersom du oppdaterer siden vil programtillegget lastes inn på nytt, og videoen (eller annet innhold) vil vises igjen. Før du oppdaterer siden kan du skrive en kommentar og forklare hvordan det skjedde, og sende en krasjrapport til Mozilla ved å trykke på Send krasjrapport. Disse krasjrapportene hjelper oss å forbedre Firefox.

Plugin crash notification Fx21

Hva er et programtillegg?

Et programtillegg er en liten programbit som viser innhold fra Internett som Firefox ikke selv er designet til å vise. Dette gjelder blant annet video, lyd, onlinespill og presentasjoner som er laget i patenterte formater. Programtillegg er laget og distribuert av firmaer som har laget disse patenterte formatene. Noen vanlige programtillegg er Adobe Flash, Apple QuickTime og Microsoft Silverlight.

Hva er et krasj?

Et krasj oppstår når et program uventet slutter å virke. Programtillegg krasjer av og til av forskjellige årsaker, og kan forårsake Firefox til å krasje samtidig. For mer informasjon om krasj i Firefox, les Feilsøk Firefox-krasj (stenger ned eller avslutter uventet). Noen programtillegg lastes inn separat fra Firefox, og tillater at Firefox fortsetter å virke selv om programtillegget krasjer.

Hvilken informasjon sendes i en krasjrapport?

Krasjrapporter inneholder bare teknisk informasjon som hjelper Firefox-utviklere å finne ut hva som gikk galt, og hvordan rette det. Disse rapportene inneholder ikke personlig informasjon. Informasjonen som sendes i en slik rapport er:

• hvilken nettside du besøkte
  • versjonen av Firefox som du brukte
  • hvilket operativsystem du har
  • installerte programtillegg
  • installerte utvidelser
  • og mer teknisk informasjon

Denne informasjonen sendes i samsvar med personvernbestemmelsene til Firefox.

Hvordan kan jeg forhindre programtillegg fra å krasje?

Mange problemer med programtillegg kan løses ved å oppdatere til nyeste versjon av programtillegget. Navnet til programtillegget som krasjet finner du i feilmeldingen.

Plugin name crash notification Fx21

Hvor kan jeg finne mer informasjon om krasj i Adobe Flash?

Les Adobe Flash-programtillegget har krasjet - Forhindre at det skjer igjen.

Utvikling for Flash med Flex?

Avbruddspunkter (breakpoints) kan trigge Firefox sin heng-beskyttelse. Du kan slå av heng-beskyttelsen ved å sette innstillingen dom.ipc.plugins.timeoutSecs til -1. Les the Mozilla Developer Network-dokumentasjonen for mer informasjon.