Multiprocess-ondersteuning die door Windows-hulpprogramma’s is uitgeschakeld weer inschakelen

Dit artikel is alleen van toepassing op Windows-computers.

Sommige hulpmiddelen voor toegankelijkheid in Windows zouden multiprocess-ondersteuning van Firefox kunnen uitschakelen. Volg deze stappen om dit weer in te schakelen:

Waarschuwing: het wijzigen van deze geavanceerde instellingen kan de stabiliteit en veiligheid van Firefox beïnvloeden. Dit wordt alleen voor gevorderde gebruikers aanbevolen.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Schakel de voorkeur accessibility.loadedInLastSession om naar de waarde false.
  3. Schakel de voorkeur accessibility.lastLoadDate om de waarde terug te zetten naar de standaardinstelling.
  4. Herstart Firefox.