Problemer med e-post og hvordan du finner hjelp

Opplever du et problem med e-posttjenesten din? Denne artikkelen viser deg hvordan du finner hjelp.

Du mottar e-postene dine via webmail

De fleste e-postleverandører tilbyr en nettbasert tjeneste som lar brukerne logge på kontoen sin ved hjelp av en nettleser som Firefox for å sende og motta e-post. Spørsmål om funksjonalitet, funksjoner eller grensesnittet til webposttjenesten trenger ikke være spesifik for nettleseren du bruker.

Din webmailleverandør vil sannsynligvis ha en supportseksjon på sin nettside som svarer på de mest spurte spørsmålene, og tilbyr en måte for å rapportere tekniske problemer på.

Her kan du finne hjelp til noen populære webmailtjenester:

Hvis du har et spesielt problem med webmailen din bare mens du bruker Firefox, men ikke i andre nettlesere, kan du se Nettsteder ser feil ut eller framstår annerledes enn de burde for vanlige løsninger.

Thunderbird

Hvis du bruker Mozillas Thunderbird e-postprogram og ser etter hjelp, kan du gå over produkter / thunderbird her til den dedikerte supportseksjonen for Thunderbird.