Salasanojen hallinta - muista, poista tai muuta Thunderbirdin tallentamia salasanoja

Tämä artikkeli saattaa olla vanhentunut.

Englanninkieliseen artikkeliin, johon tämä artikkeli pohjautuu, on tehty tärkeä päivitys. Kunnes artikkeli päivitetään, voit siirtyä englanninkieliseen artikkeliin: Password Manager - Remember, delete and change passwords in Thunderbird

Thunderbird Thunderbird Luotu: 03/06/2019 40% of users voted this helpful

Thunderbird muistaa jokaisen käyttäjätilisi ja lähtevän postin palvelimen käyttäjätunnuksen ja salasanan, ja tallettaa ne turvallisesti salasanojen hallintaan. Jos yrität käyttää palvelinta tai tiliä, jonka käyttäjätunnusta tai salasanaa ei ole tallennettu, Thunderbird kysyy niitä ja tarjoaa mahdollisuuden tallentaa ne salasanojen hallintaan.

Tallennettujen salasanojen näyttäminen

1. Mallia "optionspreferences tb" ei ole olemassa tai sille ei ole hyväksyttyjä muutoksia.

tb52-options-win10
  2. Napsauta Turvallisuus-paneelia, valitse Salasanat-välilehti ja napsauta Tallennetut salasanat...-painiketta.

tb52-savedpasswords-win10

tb52-savedpasswords-mac
  • Tarkastele tallentamiasi salasanoja napsauttamalla painiketta Näytä salasanat. Kun suljet ikkunan, salasanasi piilotetaan jälleen automaattisesti.
  • Käytä Etsi-kenttää tietyn käyttäjätilin tai käyttäjätunnuksen etsimiseen. Napsauttamalla Etsi-kentän oikeassa laidassa olevaa X-kuvaketta poistat haun ja näet jälleen koko luettelon.

Salasanan poistaminen tai muokkaaminen

Avaa salasanojen hallinta (katso ohjeet edellisestä osiosta).

• Palvelimen käyttäjätunnuksen tai salasanan muokkaaminen. Napsauta hiiren kakkospainikkeellapidä painettuna Ctrl-näppäintä ja napsauta luettelosta palvelinta ja valitse avautuvasta ponnahdusvalikosta Muokkaa käyttäjätunnusta tai Muokkaa salasanaa.

tb52-editpassword-win10

tb52-editpassword-mac
  • Palvelimen käyttäjätunnuksen tai salasanan poistaminen Valitse palvelin luettelosta ja napsauta painiketta Poista.
  • Kaikkien tallennettujen käyttäjätunnusten ja salasanojen poistaminen. Napsauta painiketta Poista kaikki näkyvät. Kun olet vahvistanut tämän valinnan, kaikki näkyvät käyttäjätunnukset ja niiden salasanat poistetaan.