Viestiluettelon sarakkeet

Thunderbird Thunderbird Last updated: 10 vuotta, 1 kuukausi ago 35% of users voted this helpful

Thunderbirdin viestiluettelossa näkyy useita sarakkeita joissa näytetään kunkin viestin ominaisuuksia, kuten viestin otsikko, päiväys jne.

Lisää tai poista sarakkeita

Yllä olevan kuvan viestinäkymä sisältää oletussarakkeet. Napsauta viestiluettelon otsikkopalkin oikeassa reunassa olevaa painiketta, jolloin aukeaa ponnahdusvalikko jossa on lueteltu käytettävissä olevat sarakkeet. Saat ponnahdusvalikon esiin myös napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella minkä tahansa sarakkeen otsikkoa.

Viestiluettelossa näytettävät sarakkeet näkyvät ponnahdusvalikossa valittuna. Poista sarake viestiluettelosta tai lisää se viestiluetteloon napsauttamalla sitä ponnahdusvalikosta..

Siirrä tai muuta sarakkeiden kokoa

Voit siirtää sarakkeen vetämällä sen otsikon haluamaasi kohtaan. Sarakkeen kokoa voit muuttaa siirtämällä hiiren osoittimen sarakkeen oikeaan reunaan. Kun osoitin muuttuu kaksikärkiseksi nuoleksi, voit muuttaa sarakkeen kokoa vetämällä sarakkeen reunan haluamaasi kohtaan.

Käytä sarakevalintoja muihin kansioihin

Voit käyttää kulloisenkin näkymän nykyisiä sarakevalintoja muihin kansioihin valitsemalla ponnahdusvalikosta Käytä sarakkeita.... Jos haluat käyttää valintoja jollekin tietylle kansiolle, valitse Kansiolle.... Jos haluat käyttää valintoja jollekin kansiolle ja sen alikansioille, valitse Kansiolle ja sen alikansioille.... Valikkokomennon Kansiolle ja sen alikansioille... alta voit valita tilin - eli sähköpostiosoitteen - johon valinta vaikuttaa, tai jonkin kansion tämän tilin alta. Huomaa, että jos käytät kansion valintoja toiseen kansioon, myös sarakkeiden sijainnit ja leveydet kopioidaan.