Respuesta del foro - Desactivar JavaScript

Esta páxina non existe en Galego. Cargouse a versión en Español. Se quere localizalo a Galego, prema aquí . Tamén pode ver a versión inglesa desta páxina.

¡Hola!

El panel de ajustes de Firefox no incluye una opción para desactivar JavaScript, pero puedes hacerlo instalando un complemento.

Para más información, consulta el artículo Configuración de JavaScript y preferencias para páginas web interactivas.

Resultoulle útil o artigo?

Agarde…