Firefox Helserapport sier at nettleseren er tregere enn vanlig

Denne artikkelen vedlikeholdes ikke lenger, så innholdet kan være utdatert.

Firefox Helserapport fortalte at nettleseren kjører tregt. Vel, vi har en enkel løsning til deg - Tilbakestille Firefox. Ingen grunn til bekymring, når du tilbakestiller Firefox vil alle bokmerker, nettleserhistorikk, passord, infokapsler og autoutfylling av skjemaer beholdes. Det virker sånn:

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, så på Hjelp og velg Mer feilsøkingsinformasjon.
  2. Klikk på Tilbakestill Firefox… og så på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes. Firefox avsluttes for å tilbakestille seg selv.
  3. Når tilbakestillingen er fullført åpnes et vindu som viser hvilken informasjon som ble importert. Klikk på Fullfør-knappen. Firefox vil starte.
  4. Velg om du vil at Firefox skal gjenopprette alle eller kun utvalgte vinduer og faner og klikk så på Sett igang!-knappen.
Merknad: Det er også en Tilbakestill Firefox knapp i Feilsøkingsmodus vinduet hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også gjøre en manuell tilbakestilling ved å opprette en ny profil og overføre din viktigste informasjon til den.

Hvis Firefox Helserapport sier at nettleseren er treg, prøv Oppfrisknings funksjonen ved å trykke på denne knappen: Refresh Firefox.

Du kan også finne Oppfrisknings knappen i øverste høyre hjørne av Feilsøking siden. Skriv about:support i adressefeltet.

Oppfriskningsfunksjonen fjerner utvidelser mens den lagrer alle dine bokmerker, historikk, passord, informasjonskapsler og autofyll informasjon.

Tips: Vil du lære mer om tilbakestilling av Firefox før du prøver det? Les Tilbakestill Firefox - tilbakestill tillegg og innstillinger
Tips: For mer informasjon om hvordan du løser lang oppstartstid, les også Firefox bruker lang tid på å starte.