Pidä suosikkisuvusi käsillä Firefox for Androidin kirjanmerkeillä

Kirjanmerkin luominen Firefox for Androidissa on helppoa. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kirjanmerkkejä luodaan ja hallitaan.

Lisää tai poista kirjanmerkki

Napauta vain tähteä.

• Luo sivusta kirjanmerkki napauttamalla Valikko-painiketta (joko laitteen painike näytön alapuolella, tai sovelluksen painike näytön oikeassa yläkulmassa) ja valitse tähti.
    Android bookmark
  • Jos et haluakaan lisätä sivua kirjanmerkiksi, napauta tähteä uudelleen.

Voit myös poistaa minkä tahansa kirjanmerkin kirjanmerkkilistalta seuraavasti:

1. Napauta osoitepalkkia ja valitse sitten Kirjanmerkit-välilehti.Napauta osoitepalkkia ja valitse sitten Kirjanmerkit.
  2. Napauta pitkään kirjanmerkkiä, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta sitten Poista.

Löydä nopeasti mikä tahansa laitteesi kirjanmerkki

Älykäs aloitusnäyttö tekee kaiken löytämisestä helppoa.

• Napauta osoitepalkkia tai avaa uusi välilehti ja ala kirjoittaa. Näet tähdellä merkityt kirjanmerkkisi yhdessä vierailemiesi sivujen ja tehtävissä olevien hakujen kanssa. Napauta vain haluamaasi kirjanmerkkiä.
    Awesome search 26

Voit tietysti myös selata kirjanmerkkejäsi.

• Napauta osoitepalkkia tai avaa uusi välilehti ja valitse Kirjanmerkit-välilehti kirjoittamisen sijasta.
    Awesome browse 25
Vihje: Saat Android-versioosi käyttöösi työpöytäversiosi kirjanmerkit, historian ja paljon muuta ottamalla käyttöön Firefox Sync-palvelun.

Lisää kirjanmerkki kotinäkymääsi

Siirry yhdellä napautuksella suosikkisivullesi kotinäkymästäsi.

1. Siirry sivulle, jonka haluat lisätä kotinäkymääsi ja napauta pitkään osoitepalkkia.
  2. Valitse avautuvasta valikosta Lisää linkki kotinäkymään.
    Add to home screen