Firefoxin yhteensopivuus Windows 7 -järjestelmän kanssa

Tämän artikkelin sisältöä ei enää ylläpidetä, joten se saattaa olla vanhentunutta.

Microsoft Windows 7 on uusin versio Windows-käyttöjärjestelmästä. Firefox 3.0, 3.5 ja 3.6 toimivat Windows 7:ssä yhtä hyvin kuin Windows Vistassa ja XP:ssä.

Jos tarvitset ohjeita Firefoxin asentamiseen, lue artikkeli Firefoxin asentaminen Windowsille.

Seuraavat hienot ihmiset auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:

Illustration of hands

Ilmoittaudu

Kasvata ja jaa asiantuntemustasi muiden kanssa. Vastaa kysymyksiin ja paranna tietämystämme.

Lue lisää