Het programma moet worden afgesloten om een vorige installatiepoging te kunnen voltooien

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Als u een foutmelding met de tekst -+Het programma moet worden afgesloten om een vorige installatiepoging te kunnen voltooien. Herstart alstublieft+- ontvangt zodra u Firefox start, komt dit doordat het programmabestand xpicleanup.dat niet werd verwijderd.

Windows 7 en Vista

1. Selecteer het menu Starten in de Windows-taakbalk.
  2. Voer in het veld Zoeken het volgende in:
    %APPDATA%
  3. Druk op Enter.
  4. Blader vanuit de map Application Data naar Local\VirtualStore\Program Files\Mozilla Firefox.
  5. Verwijder het bestand xpicleanup.dat.
  6. Herstart Firefox.

Windows XP

1. Klik op de knop Start en selecteer Zoeken om het venster Zoekresultaten te openen.
  2. Klik aan de linkerkant van het venster Zoekresultaten op de koppeling Alle bestanden en mappen.
  3. Vouw de lijst Geavanceerde opties uit door hierop te klikken.
  4. Plaats een vinkje naast Systeemmappen doorzoeken, Verborgen bestanden en mappen doorzoeken en Submappen doorzoeken.
  5. Typ xpicleanup.dat in het veld De volledige of gedeeltelijke bestandsnaam.
  6. Klik op Zoeken om de zoekopdracht te starten.
  7. Als er resultaten worden gevonden, verwijder deze dan.
  8. Herstart Firefox.