Template:closeFirefox

Napsauta valikkopainiketta New Fx Menu ja napsauta sitten LopetaLopeta Close 29

Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje. Napsauta Firefox-valikkoa ruudun yläosassa ja napsauta sitten Sulje Firefox.Napsauta Firefox-valikkoa Fx57Menu ja napsauta sitten Sulje.

Seuraavat hienot ihmiset auttoivat kirjoittamaan tämän artikkelin:

Illustration of hands

Ilmoittaudu

Kasvata ja jaa asiantuntemustasi muiden kanssa. Vastaa kysymyksiin ja paranna tietämystämme.

Lue lisää