Vis Firefox på et andet sprog

Det er muligt at ændre sproget for menuer, notifikationer, beskeder og andre dele af brugerfladen i Firefox.

Tip: For at vælge et sprog til visning af flersprogede websider, læs artiklen Choose display languages for multilingual web pages.

Skift sprog for Firefox

Du kan altid skifte sprog, hvis du vil se Firefox' menuer, notifikationer og beskeder på et andet sprog.

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. I afsnittet Sprog under Generelt kan du vælge et sprog i rullemenuen.
  3. Genstart Firefox.
Bemærk:Bruger du Firefox Developer Edition eller Firefox Nightly? Så skal du hente en ny kopi af programmet på det sprog, du gerne vil bruge. Det kan du gøre på denne side.

Tilføj flere sprog til Firefox' brugerflade

Følge disse trin for at tilføje flere sprog til Firefox:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. I afsnittet Sprog under Generelt kan du klikke på Søg efter flere sprog i rullemenuen.
  3. Klik på Vælg det sprog, du ønsker at tilføje og vælg det sprog, du vil tilføje. Klik på knappen Tilføj
  4. Brug knapperne Flyt op og Flyt ned for at ændre rækkefølgen på sprog. Brug knappen Fjern for at fjerne et sprog fra listen.
  5. Klik på knappen OK for at gemme ændringerne.
Det første sprog i rækkefølgen er din standard-indstilling for Firefox. Hvis det er nødvendigt, bruger Firefox de andre sprog i den rækkefølge, du har valgt.

Vælg din foretrukne rækkefølge for sprog

Hvis en funktion i Firefox ikke er tilgængelig på dit foretrukne sprog, vil Firefox vise den på det næstkommende foretrukne sprog.

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på knappen Vælg alternativer i afsnittet Sprog under Generelt for at åbne vinduet Indstillinger for sprog i Firefox.
  3. Vælg et sprog og brug knapperne Flyt op og Flyt ned for at ændre rækkefølgen på sprog. Brug knappen Fjern for at fjerne et sprog fra listen.