Undgå at Firefox åbner tomme faneblade, når programmet starter

Firefox gør det muligt at benytte flere websider som startside ved at adskille hver webadresse med tegnet |. Funktionen kan dog give problemer, hvis du benytter en startside, der indeholder tegnet | i webadressen.

Sådan løses problemet:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Erstat alle forekomster af den lodrette streg (|) i feltet Startside med %7C.
  4. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
  1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Hjem.
  3. Find afsnittet Startside og nye vinduer, og erstat alle forekomster af den lodrette streg (|) i feltet under Tilpassede URL'er… med %7C.
  4. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
Tip: Løser det ikke problemet at fjerne den lodrette streg (|), kan problemet skyldes tilføjelser eller malware. Prøv at nulstille Firefox for at fjerne tilføjelser uden at slette dine browserinformationer eller bogmærker.