Understøttelse af Hello indstilles i Firefox 49

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Fra d. 20. september 2016 vil Firefox Hello ikke længere være understøttet i Firefox. Hello fjernes, når du opgraderer til Firefox version 49, og Hello deaktiveres kort tid efter i Firefox 45-48.

Firefox Hello er blevet nedlagt, og er blevet fjernet fra Firefox. Hello blev fjernet, da du opgraderede til Firefox version 49.

Du får her nogle alternativer til Firefox Hello. Vi håber, du kan bruge et af dem:

• Talky: Tilbyder både video og skærmdeling ved hjælp af WebRTC.
  • Cisco Spark: Opretter rum til videoopkald, gruppebeskeder og deling.
  • Appear.in: Videoopkald for grupper på op til otte personer.
  • Jitsi Meet: Videoopkald for grupper og skærmdeling ved hjælp af WebRTC.

Tak for at du prøvede Firefox Hello. Vi vil stadig arbejde på at udvikle og forbedre WebRTC (Web Real-Time Communications), der var den underliggende teknologi bag Firefox Hello, og som bruges af flere af de ovennævnte alternativer.

Hvis du får brug for hjælp til alternativerne, så kontakt dem direkte.