Tilgængelighed findes ikke i multiproces-tilstand

Funktionerne for tilgængelighed er endnu ikke fuldt understøttet, når Firefox er i multiproces-tilstand. Hvis tredjepartsprogrammer (fx skærmlæsere, programmer til berøringsskærm eller anti-spyware) kræver adgang til Firefox' funktioner for tilgængelighed, så vil Firefox begrænse denne adgang til webindhold for at undgå problemer med stabiliteten, og du får vist en meddelelse.

Sådan får du fuld adgang til funktionerne for tilgængelighed

1. Du kan få fuld adgang til funktionerne for tilgængelighed efter at have fået vist en meddelelse om begrænsning ved at genstarte Firefox. Firefox vil så starte i enkeltproces-tilstand.
  2. Du kan gennemtvinge aktivering af Electrolysis til test i indstillingerne på siden about:config. Find indstillingen browser.tabs.remote.force-enable, og sæt dens værdi til true. Kun anbefalet til avancerede brugere!
  3. Undgå at benytte tredjepartsprogrammer, der kræver adgang til funktionerne for tilgængelighed i Firefox.