Thunderbird og Windows 8

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Thunderbirds kompatibilitet

Er Thunderbird kompatibel med Windows 8?

Ja. Thunderbird fungerer i Windows 8, nøjagtigt som i Windows 7.

Kan Thunderbird hentes i Windows Store?

Nej. Der findes i øjeblikket ingen Thunderbird-app til Windows 8, så du kan ikke bruge Thunderbird i den nye brugerflade (Metro). Thunderbird er et desktop-program.

Er Thunderbird kompatibel med Windows RT?

Nej. Da der ikke findes en Thunderbird-app, kan Thunderbird ikke afvikles på Windows RT, eftersom Windows RT kun kan afvikle apps hentet i Windows Store.

Thunderbird vil altså :

• Ikke fungere på en Surface RT-tablet (som har Windows RT som styresystem) eller på enhver anden enhed, der bruger Windows RT som styresystem.
  • Fungere på en Surface Pro-tablet, fordi denne har en komplet Windows 8 installeret, og i alle andre versioner af Windows 8 end lige Windows RT.

Hvordan installerer jeg Thunderbird på Windows 8?

Det er nemt! Klik på skrivebordsflisen på startskærmen (eller brug genvejen Windows+D). Du skifter dermed til den traditionelle brugerflade, og her kan du installere og bruge Thunderbird.

Hvorfor ligner Thunderbird et gammelt Windows 7-program på Windows 8?

Thunderbird har ikke noget tema til Windows 8. Der findes dog et tema på websitet med tilføjelser, der er lavet så Thunderbird får Windows 8-looket. Du kan hente tilføjelsen her