Skift fra Chrome til Firefox

At skifte fra Google Chrome til Firefox er nemt og risikofrit! Firefox kan automatisk importere dine bogmærker, adgangskoder, historik og andre data fra Chrome uden at slette eller ændre dem. Giv det en chance.

1. Fjern ikke Chrome [endnu]... Vi skal først lige importere dine bogmærker og andre data.
    • (Valgfrit) Hvis du har åbne faneblade i Google Chrome, som du gerne vil gemme, så tilføj dem alle som bogmærker et sted, du nemt kan finde, fx i en ny mappe med navnet "Åbne faneblade" i bogmærkelinjen.
    Bookmark all tabs Chrome MacOS
  2. Hent og installer Firefox fra Mozillas webside.
  3. Luk ChromeLuk Chrome, hvis den kører.
    quit chrome macquit chrome win
  4. Åbn din ny-installerede Firefox. Importværktøjet vil åbne.
    • Gør det ikke det, så klik på menuen Filer i menulinjen øverst i vinduet, og vælg Importer fra en anden browser….aktiver menulinjen i Firefox (tryk på tasten Alt på dit tastatur for at få menulinjen vist midlertidigt), klik på menuen Filer menulinjen øverst i Firefox-vinduet, og vælg så Importer fra en anden browser….klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger. Klik på Generelt og klik så på Importer data i afsnittet Importer browserdata.
  5. Vælg den Google Chrome-profil og de data, du vil importere.
    Chrome import profile
    • Klik på knappen + for at vælge de data, du vil importere.
  6. Klik på knappen Importer for at starte importprocessen.
  7. Klik på knappen Færdig, når importen er fuldført.

Læs artiklen Importer bogmærker og andre data fra Google Chrome for mere information.

Bemærk: Hvis du gemte dine åbne faneblade i Google Chrome, så find mappen "Fra Google Chrome" i bogmærkelinjen i Firefox, klik på mappen "Åbn faneblade", du oprettede, og klik så på Åbn alle i faneblade for at åbne fanebladene i Firefox.

Open all bookmarks in tabs