Tilpas elementer på siden Nyt faneblad i Firefox

Siden nyt faneblad i Firefox viser genveje (sider du besøger mest), populære artikler på Pocket og websider du har besøgt eller gemt et bogmærke til for nylig. Du kan tilpasse siden nyt faneblad ved at følge vejledningen nedenunder.

Bemærk: Hvis du vil læse om andre måder at ændre visningen på siden Nyt faneblad (som fx af skjule eller få vist forskellige afsnit, eller få vist en blank side), så læs denne artikel.

Fliserne, der vises i afsnittene Genveje (mest besøgte), Anbefalet af Pocket og Seneste aktivitet (websider, du har besøgt eller gemt et bogmærke til for nylig) på siden Nyt faneblad, ændres ud fra din browsing-adfærd, og du kan desuden fastgøre eller fjerne bestemte fliser.

Tilpas dine genveje

Dine genveje er de websider, du besøger mest, og de websider, du har fastgjort for nem adgang. Disse websider vises også, når du klikker i adressefeltet for at starte en søgning.

1. Hold musemarkøren over en genvej.
    Shortcuts Menu Fx89
  2. Klik på menuen (tre prikker), der vises i det øverste højre hjørne af genvejen.
  3. Herfra kan du vælge at fastgøre, redigere eller afvise (fjerne) genvejen.

Tilføj en genvej

Hvis du har en tom flise:

1. Hold musemarkøren over en tom flise og klik på Rediger denne webside (ikon af blyant).
    New shortcut Fx89
  2. Indtast en titel og URL (webadresse) til siden, og klik så på knappen Tilføj.
  3. En flise med webstedets ikon vises blandt dine genveje.

Hvis du ikke har en tom flise: Du kan redigere en eksisterende genvej til at vise en ny titel og URL.

1. Hold musemarkøren over eksisterende genvej, du ikke længere behøver.
  2. Klik på menuen (tre prikker), der vises i det øverste højre hjørne af genvejen og vælg Rediger.
    Fx89EditTile
  3. Indtast en ny titel og URL i dialogboksen Rediger genvej, der åbnes, og klik på knappen Gem.

Fastgør, frigør eller fjern en genvej

Sådan fastgør du en genvej:

1. Hold musemarkøren over flisen, indtil menuen (tre prikker) vises.

tile menu 57
  2. Klik på Fastgør.
  3. Et ikon af en knappenål vises ved den fastgjorte genvej.
    pinned tile 57

Sådan frigør du en genvej:

1. Hold musemarkøren over flisen, indtil menuen (tre prikker) vises.

tile menu 57
  2. Klik på Frigør.

Sådan fjerner du en genvej:

1. Hold musemarkøren over flisen, indtil menuen (tre prikker) vises.

tile menu 57
  2. Klik på Afvis.

Flyt genveje

Klik og hold på en flise, og træk den hen på en anden placering.

Rearrange Shortcuts Fx89

Vis flere eller færre af dine genveje

1. Klik på knappen Tilpas på siden Nyt faneblad.
  2. Under Genveje, vælg antallet af rækker med genveje, du vil se i rullemenuen.
    Personalize drop-down menu Fx89

Anbefalet af Pocket

Pocket, der nu er en del af Mozilla, bringer dig de bedste historier på nettet direkte til siden Nyt faneblad. Herfra kan du gemme artikler, fjerne dem, eller åbne dem i et nyt faneblad. Du kan endda udforske flere historier ved at klikke på kategorierne på siden Nyt faneblad.

Anbefalet af Pocket - Historier på siden Nyt faneblad i Firefox er en funktion, der i øjeblikket kun er tilgængelig i USA, Canada, U.K., Tyskland, Italien, Frankrig og Spanien. Vi arbejder på at gøre den tilgængelig i flere lande.

Gem eller bogmærk en Pocket-historie

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen og vælg en af følgende:
    • Bogmærk: Du vil blive bedt om at give dit bogmærke et navn og mærkater.
    • Gem til Pocket:Du vil blive bedt om at oprette en gratis Pocket-konto eller logge ind, hvis du allerede har en konto. Du kan evt. logge ind med en Firefox-konto.
  3. Klik på knappen Færdig, når du er færdig.

Åbn en webside i et nyt vindue

Vil du læse en artikel med det samme? Du kan åbne det i et nyt vindue.

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på Åbn i et nyt vindue eller Åbn i et nyt privat vindue, hvis du ikke vil have gemt besøget i din browser-historik.

Fjern en anbefalet artikel

1. Hold musemarkøren over artiklen, indtil menuen (tre prikker) vises.

pocket menu 57
  2. Klik på menuen, og klik så på Afvis for at fjerne den fra anbefalingerne fra Pocket.
Har du spørgsmål? Så læs artiklen Pocket Recommendations in Firefox - Common questions.

Seneste aktivitet

Afsnittet Seneste aktivitet viser seneste filhentninger, websider, du har besøgt for nylig, gemt et bogmærke til eller har gemt til Pocket. I hver flise viser Firefox et ikon for en filhentning GreenDownloadIcon, en stjerne for en webside, du har gemt et bogmærke til BlueBookmarkIcon, et ur for en webside, du har besøgt for nylig ClockIcon eller et ikon for Pocket RedPocketIcon.

Fx113NewTabRecentActivity

Åbn en fil eller dens mappe, gem et bogmærke til en webside, eller gem en webside til Pocket fra afsnittet Seneste aktivitet

1. Hold musemarkøren over det øverste højre hjørne af en flise indtil menuen 3-dotMenu vises.
  2. Klik på menuen og vælg den handling, du vil udføre.

Åbn en webside fra afsnittet Seneste aktivitet i et nyt vindue

1. Hold musemarkøren over det øverste højre hjørne af en flise indtil menuen 3-dotMenu vises.
  2. Klik på Åbn i et nyt vindue eller Åbn i et nyt privat vindue, hvis du ikke vil have gemt besøget i din browser-historik.
Tip: HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på en flise, for flere muligheder i genvejsmenuen.

Fjern en webside fra afsnittet Seneste aktivitet

1. Hold musemarkøren over det øverste højre hjørne af en flise indtil menuen 3-dotMenu vises.
  2. Klik på menuen, og klik så på Afvis for at fjerne den fra afsnittet Seneste aktivitet.
    Du kan også klikke på Slet fra historik for at fjerne fremhævede websider fra din browser-historik.