Beskyt din Mozilla-konto med totrinsgodkendelse

I dagens digitale verden er beskyttelse af din Mozilla-konto afgørende for din onlinesikkerhed. Totrinsgodkendelse hjælper dig med at opnå dette ved at tilføje et ekstra lag af beskyttelse, der gør det sværere for andre at logge ind på din konto, især hvis din adgangskode er kompromitteret.

Når du har aktiveret totrinsgodkendelse, og nogen forsøger at logge ind på din konto med din adgangskode, vil Mozilla også bede om en godkendelseskode fra din godkendelsesapp som bevis på, at det virkelig er dig.

Hvordan aktiverer jeg totrinsgodkendelse?

Første trin

Hent en af de følgende godkendelsesapps:

Andet trin

Når du har installeret en af disse apps, kan du opsætte totrinsgodkendelse i Firefox:

1. Klik på menuknappen menu button retina øverst til højre.
  2. Klik på din Mozilla-konto i menuen (den viser din mailadresse, hvis du er logget ind).
  3. Klik på Håndter konto for at åbne siden Mozilla-konti.
    Manage your account
  4. Klik på knappen Tilføj ud for Totrinsgodkendelse under Sikkerhed. En QR-kode vises.
    FXA Security
    Add 2FA
  5. Åbn den godkendelsesapp, du har hentet.
  6. Skan QR-koden med appen, eller klik på Kan du ikke skanne koden? for at få vist en kode, du kan indtaste i appen. (Hvis du indtaster koden manuelt i Authy på mobilen, så søg efter Firefox 100 for at få det seneste logo).
  7. Indtast koden, som appen har genereret, i afsnittet Totrinsgodkendelse på siden Mozilla-konti, og klik på Fortsæt.
    QR CODE 2FA
    Bemærk: Hent eller udskriv dine reserve-godkendelseskoder, og opbevar dem et sikkert sted i tilfælde af, at du mister adgang til din godkendelsesapp.
  8. Kopiér en af reserve-godkendelseskoderne for at bekræfte, at du har gemt dem, og klik på Fortsæt.
  9. Indsæt koden og klik på Afslut.

Opsætningen af din totrinsgodkendelse er nu fuldført!