Fjern en synkroniseret enhed fra din Mozilla-konto

Med Sync kan du synkronisere dine bogmærker, din browserhistorik, dine gemte adgangskoder med mere på tværs af flere enheder. Hvis du ikke længere bruger en enhed, kan du fjerne den fra din Mozilla-konto.

Bemærk: Hvis du bare vil deaktivere Sync for en enhed uden at logge ud af din Mozilla-konto, så læs artiklen Deaktiver Firefox Sync.
  1. Åbn siden Mozilla-konto (det kan være, at du skal logge ind først).
  2. Klik på Forbundne tjenester til venstre på siden.
  3. Find den enhed eller tjeneste, du vil fjerne, og klik på knappen Log ud ud for enheden.
  4. Angiv hovedårsagen til, at du vil afbryde forbindelsen fra din enhed i dialogboksen, der vises.
  5. Klik på knappen Log ud.

Firefox vil afbryde forbindelsen til din konto, men vil ikke slette dine browserdata.