Ofte stillede spørgsmål

Her findes en samling af links til nyttige sider med vejledning til, hvordan du bruger de grundlæggende funktioner i Firefox. Du finder også links til løsning af forskellige problemer.

Linkene er efterfulgt af en kort beskrivelse af, hvad siderne handler om.

• Artiklen Fejlsøg problemer i Firefox med fejlsøgnings-tilstand hjælper dig med at:
    • Starte Firefox i fejlsøgnings-tilstand
    • Bruge vinduet Fejlsøgnings-tilstand
    • Fejlsøge problemer i fejlsøgnings-tilstand.
    • Afslutte fejlsøgnings-tilstand.
    • Foretage permanente ændringer til Firefox i vinduet fejlsøgnings-tilstand.
  • Artiklen Firefox fryser eller svarer ikke - Sådan løses det hjælper dig med at løse følgende problemer:
    • Firefox fryser på tilfældige tidspunkter.
    • Firefox fryser efter længere tids brug.
    • Firefox fryser, mens det første vindue indlæses.
    • En langsom sessiongendannelse.
    • Firefox fryser ved hentning af filer eller billeder
    • Firefox fryser, når programmet lukkes.