Nyheder i Firefox til iOS (version 106)

Velkommen til den nye version af Firefox til iOS (version 106). Udgivelsen har følgende forbedringer og funktioner:

En ny samling af baggrunde: Uafhængige stemmer

Vi har udgivet en ny samling af baggrunde inspireret af Uafhængige stemmer. Firefox sætter farve på en grå internet-verden, samt et nyt samarbejde med sko-designeren Keely Lascio, der tidligere har arbejdet hos Nike. Læs mere om, hvordan du ændrer din baggrund.

Synkroniser dine faneblade på mobilen

Senest synkroniserede faneblade vises nu i sektionen Hop tilbage til på din startside. Denne funktionen gør det nemmere for dig at få vist dine seneste åbne faneblade fra computeren på din mobil - og omvendt. Du skal være logget ind på din Firefox-konto for at det virker. Du skal også slå synkronisering af faneblade til i synkroniserings-indstillingerne. Dette er slået til som standard. Læs mere om at håndtere indstillinger for synkronisering i Firefox til iOS.

Forbedringer og fejlrettelser

• Bogmærker på mobil vises nu i den rette rækkefølge. Tidligere vistes de i den omvendte rækkefølge.
  • Vi har rettet en række fejl, der kunne føre til nedbrud. Deriblandt et scenarie, hvor brugeren forsøgte at dele en hentet PDF-fil.