Nyheder i Firefox til iOS (version 10)

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Velkommen tilbage! Firefox har fået et helt nyt design, der gør din oplevelse på nettet endnu bedre. Du kan nu få adgang til dine yndlings-funktioner og indhold hurtigere end nogensinde før.

Nyt design på menuerne

Vi har redesignet menuerne for at give dig hurtigere adgang til dine yndlings-funktioner.

Ny app-menu

Tryk på menu-knappen i bunden af skærmen

application menu ios

Menu for side-handlinger

Del, synkroniser eller gem indhold til senere. Tryk på menuen "Side-handlinger" i adresselinjen for at gøre mere med den webside, du har fundet.

page actions ios 10

Nyt faneblad

Frygt ikke, hvis nyt faneblad ser anderledes ud på din enhed. Vi udgiver denne nye funktion gradvist, så du får snart de nye funktioner at se.

Firefox gør det nemmere at få adgang til spændende indhold på hvert nye faneblad. Vælg fra mest besøgte sider, populære artikler på Pocket og sider, du har besøgt for nylig eller gemt et bogmærke til.

activity stream ios 10

Se Indstillinger for nyt faneblad i Firefox til iOS for at læse om, hvordan du ændrer indstillingerne for nyt faneblad.

Søgeforslag er nu aktiveret som standard

Er du træt af at taste? Firefox viser nu populære søgeforslag, mens du skriver. (Bemærk: Hvis du tidligere har slået søgeforslag fra, så vil de fortsat være deaktiverede, når du opdaterer.)

search suggestions ios 10

Knap til QR-koder ved siden af adresselinjen

Vi har flyttet knappen til at læse QR-koder op ved siden af adresselinjen for at gøre den nemmere at finde. Du skal bare trykke på adresselinjen og derefter trykke på QR-symbolet.

qr code 10

Se Scan QR codes in Firefox for iOS for at læse mere information om funktionen til at læse QR-koder i Firefox.