Mød holdet

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: Meet the Team

Mozilla Support (SUMO)

Mozilla Support (SUpport.MOzilla.org) er et stort hold af entusiastiske og dedikerede mennesker, hvis passion er at hjælpe brugerne. SUMO fungerer efter samme princip som Mozilla gør: En kerne af ansatte, der koordinerer det hele, og en hær af frivillige, der bidrager.

Klik her for at se den samlede liste over bidragsydere til SUMO!

Ansatte/administratorer

• Patrick McClard, Global Support Manager (Matrix: pmcclard / mail: pmcclard@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende SUMO. Hvis jeg ikke kan svare på dit spørgsmål, kan jeg henvise dig til en person, som kan.
  • Alt vedrørende SUMO-platformen
  • Joni Savage, Content Manager (Matrix: jsavage / mail: jsavage@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende indhold på SUMO (skrivning eller redigering af artikler, søgning, omdirigeringer og udseende)
  • Hvordan du får rettigheder til at gennemgå og godkende artikler

• Roland Tanglao, SUMO Analyst. Jeg laver teknisk gennemgang af artikler i vidensbasen på SUMO og analyserer feedback fra brugerne for alle Firefox-produkter - hovedsageligt Firefox til computer og Firefox til Android. (Matrix: rolandtanglao / mail: rtanglao@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Alt vedrørende brugersupport for alle Firefox-produkter herunder Firefox til computer, Firefox til Android, osv.
  • Giulia Guizzardi, SUMO Community Manager (email: gguizzardi@mozilla.com)
    Spørg mig om:

Subscription Services Support Staff

• Brady Allison, Partner Hero Consultant (email: ballison@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Firefox Enterprise
  • Abonnements-baserede tjenester
  • Evelyn Henry, Partner Hero Consultant (email: evhenry@mozilla.com)
    Spørg mig om:
  • Firefox Enterprise
  • Abonnements-baserede tjenester

SUMO-fællesskabet

Medlemmer af SUMO-fællesskabet er den globale hær af bidragsydere bag SUMOs internationale tilstedeværelse og succes.

Oversættere af SUMO er medlemmer af fællesskabet, som gør SUMO tilgængelig på mange sprog.