Håndter faneblade i Firefox til Android

Denne artikel kan være forældet.

Der er foretaget en vigtig ændring i den engelske artikel, som denne er baseret på. Indtil denne side er opdateret, kan du måske få nytte af denne artikel: Manage tabs in Firefox for Android

Firefox for Android, Firefox for Android Beta Firefox for Android, Firefox for Android Beta Sidst opdateret: 01/23/2021

Med Firefox til Android kan du let oprette og håndtere flere faneblade. Denne artikel viser dig, hvordan det gøres.

Du kan nu samle faneblade i grupper. Læs artiklen Collections in Firefox, hvis du vil vide mere.

Hvor er mine faneblade?

Alle dine åbne faneblade gemmes i fanebladsbakken. Det er også dér, du åbner et nyt faneblad. Tryk på tallet ud for adressefeltet. Tallet viser hvor mange åbne faneblade, du har:

FenixViewTabs

Så kan du se alle dine åbne faneblade:

FenixTabsTray2

Private faneblade

Hvis du ikke vil have at Firefox husker din browsing- eller søgehistorik, kan du også se websider i privat browsing-tilstand. Der er en separat fanebladsbakke til dine private faneblade.

Sådan kan du se de private faneblade, du har åbent:

1. Tryk på tallet ud for adressefeltet. Tallet viser hvor mange åbne faneblade, du har:
    FenixViewTabs
  2. Tryk på maskeikonet for at se dine åbne private faneblade.
    FenixPrivateTabs

Hvordan åbner jeg et faneblad?

Åbn et nyt tomt faneblad

Åbn fanebladsbakken ved at trykke på tallet ud for adressefeltet. Tallet viser hvor mange åbne faneblade, du har:

FenixViewTabs
  • Tryk på knappen FenixNewTab nederst til højre på fanebladsbakken for at åbne et nyt faneblad.
  • Tryk på maskeikonet for at se private faneblade, og tryk så på knappen + PRIVAT for at åbne et nyt faneblad i privat browsing-tilstand.
  1. Hvis du vil åbne et link i et nyt faneblad, så tryk og hold på linket for at åbne genvejsmenuen.
  2. Vælg Åbn link i nyt faneblad i genvejsmenuen for at åbne et nyt faneblad. Vælg Åbn link i privat faneblad for at åbne linket i et privat faneblad.
  3. Skift til det nye faneblad med det samme ved at trykke på SKIFT, der vises efter du har åbnet et nyt faneblad.

Skift visning af åbne faneblade

Denne funktion kræver Firefox til Android version 84 eller nyere versioner. Læs artiklen Opdater til seneste version af Firefox til Android, hvis du vil vide mere.

Du kan se din åbne faneblade i Liste-visning eller Gitter-visning:

FenixTabsListViewFenixGridView

Sådan skifter du visning af dine åbne faneblade:

1. Åbn fanebladsbakken ved at trykke på tallet ud for adressefeltet. Tallet viser hvor mange åbne faneblade, du har.
    FenixViewTabs
  2. Tryk på menuknappen med de tre prikker i fanebladsbakken.
    FenixTabsMenu
  3. Vælg Fanebladsindstillinger.
  4. Vælg enten Liste eller Gitter under Fanebladsvisning .

Genåbn tidligere lukkede faneblade

Bemærk: Faneblade fra privat browsing vises ikke i din historik, så de kan ikke genåbnes.
  1. Åbn fanebladsbakken ved at trykke på tallet ud for adressefeltet. Tallet viser hvor mange åbne faneblade, du har.
    FenixViewTabs
  2. Tryk på menuknappen med de tre prikker i fanebladsbakken.
    FenixTabsMenu
  3. Tryk på Nyligt lukkede faneblade.
  4. Tryk på det faneblad, du vil åbne.
Tip: Du kan også se dine nyligt lukkede faneblade i panelet Historik.
  1. Tryk på menuknappen med de tre prikker ud for adressefeltet.
    Fenix79Menu
  2. Vælg Historik.
  3. En liste med websider, du har besøgt for nylig, vises. Tryk på knappen med de tre prikker ud for websiden, du vil genåbne.
  4. Tryk på Åbn i nyt faneblad for at åbne siden nyt faneblad. Tryk på Åbn i privat faneblad for at åbne siden i et privat faneblad.

Hvordan deler jeg faneblade ?

Del nuværende åbent faneblad

1. Tryk på menuknappen med de tre prikker ud for adressefeltet.
    Fenix79Menu
  2. Tryk på Del-ikonet FxPreview-share-icon.
  • Send til en anden enhed med Sync: Under SEND TIL ENHED vises dine synkroniserede enheder. Vælg én for at dele dit faneblad.
  • Send via en handling: Vælg en handling som fx Gmail, Beskeder eller andet for at sende fanebladet med den handling.

Del flere faneblade

1. Åbn fanebladsbakken ved at trykke på tallet ud for adressefeltet. Tallet viser hvor mange åbne faneblade, du har:
    FenixViewTabs
  2. Tryk på menuknappen med de tre prikker i fanebladsbakken.
    FenixTabsMenu
  3. Vælg Del alle faneblade.
  4. Listen med faneblade, du vil dele, vises.
  • Send til en anden enhed med Sync: Under SEND TIL ENHED vises dine synkroniserede enheder. Vælg én for at dele dine faneblade.
  • Send via en handling: Vælg en handling som fx Gmail, Beskeder eller andet for at sende fanebladene med den handling.

Hvordan lukker jeg faneblade?

Luk alle åbne faneblade

1. Åbn fanebladsbakken ved at trykke på tallet ud for adressefeltet. Tallet viser hvor mange åbne faneblade, du har:
    FenixViewTabs
  2. Tryk på menuknappen med de tre prikker i fanebladsbakken.
    FenixTabsMenu
  3. Vælg Luk alle faneblade
  4. En meddelelse med teksten Faneblade lukket vises kortvarigt. Tryk på FORTRYD for at genåbne fanebladene.

Luk automatisk åbne faneblade

Læs denne artikel hvis du vil vide, hvordan du indstiller dine faneblade til at blive lukket automatisk.