Panelet Websteds-information

Opdater din version af Firefox for at få de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Bemærk: Firefox har forbedret sikkerheds- og privatlivs-indikatorerne i Firefox version 70. Læs dette blog-indlæg fra Mozilla for detaljer.

Panelet Websteds-information, også kaldet Kontrolcentret, åbnes når du klikker på knappen Site Info button i adressefeltet. Dér kan du håndtere indstillinger for et websteds sikkerhed og privatliv. Brug kontrolcentret til at finde information om et websted og til at foretage valg med hensyn til et websteds tilladelser, usikkert indhold og elementer, som sporer dig.

Panelet Websteds-information åbnes når du klikker på hængelåsen Fx70GreyPadlock i adressefeltet. (På sider med fejlmeddelelser om sikker forbindelse og sider med advarsler forårsaget af problemer med et websteds certifikat, får du vist "i"-ikonet Site Info button i stedet for hængelåsen.) Dér kan du finde information om forbindelsessikkerhed og identitet for websted, og til at foretage valg med hensyn til et websteds tilladelser.

Forbindelsessikkerhed

Når du besøger et websted, og du får vist et ikon med en hængelås i adressefeltet, indikerer det, at forbindelsen til webstedet er sikker. Klik på knappen Site Info buttonhængelåsen Fx70GreyPadlock for at åbne panelet Websteds-information, hvor du kan få mere at vide om forbindelsens sikkerhed. Øverst i panelet vises, om den aktuelle forbindelse betegnes som sikker.

Fx68SiteInfo-ArrowFx70SiteInfo-Arrow

Klik på højrepilen i panelet, hvis du vil vide mere om certifikat-udstederen til en sikker forbindelse, og (hvis oplysningen er tilgængelig) om webstedets ejer eller hvis du vil deaktivere blokering af usikkert indhold på et websted.

Læs artiklen Sådan ser du, om forbindelsen til et websted er sikker for mere information om forbindelsessikkerhed. I artiklen Hvordan påvirkes min sikkerhed af indhold, som ikke er sikkert? kan du læse mere om Firefox' sikkerhedsfunktion til blokering af indhold.

Beskyttelse mod sporing

Når beskyttelse mod sporing er aktiveret, vil kontrolcentret vise, om siden indeholder sporings-elementer eller ej samt vise information om din forbindelse. Firefox' beskyttelse mod sporing vil automatisk blokere disse elementer i privat browsing-tilstand, og kontrolcentret lader dig deaktivere funktionen, hvis det er nødvendigt.

• Ingen sporings-elementer:
Fx45 Control Center - No trackersFx62-NoTrackingElements
  • Sporings-elementer fundet (med mulighed for at deaktivere beskyttelse mod sporing):
Fx45 Control Center - PermissionsFx61ControlCenter-PermissionsFx62ControlCenter-Permissions

Læs artiklen Hvad blev der af funktionen Beskyttelse mod sporing? for mere information om mulighederne.

Blokering af indhold

Når funktionen Blokering af indhold er aktiveret, vil kontrolcentret vise, om siden indeholder sporings-elementer eller ej samt vise information om din forbindelse. Firefox’ funktion til blokering af indhold finder og blokerer automatisk kendte sporings-elementer. Kontrolcentret lader dig deaktivere funktionen, hvis det er nødvendigt.

• Ingen sporings-elementer
no blockable content 63
  • Sporings-elementer fundet (med mulighed for at deaktivere)
Fx63ControlCenter-Permissions

Læs artiklen Blokering af indhold for mere information om mulighederne.

Tilladelser

Afsnittet Tilladelser i panelet Websteds-information viser alle specielle tilladelser, du tidligere har givet webstedet, og lader dig nemt ændre dem på stedet.

Fx70SiteInfo-Permissions

For at redigere andre tilladelser for webstedet, klik på højrepilen i panelet, og klik så på knappen Mere information. Dette vil åbne vinduet Sideoplysninger, som indeholder en omfattende sektion med tilladelser.