Jeg har mistet mine konto-informationer til Firefox Sync

Firefox Sync gemmer dine data på Mozillas servere, og synkroniserer dem med dine computere og enheder. Når du opsætter Sync, indtaster du en mailadresse og en adgangskode for at forhindre andre i at få adgang til din konto. Denne artikel forklarer, hvad du kan gøre, hvis du mister dine login-informationer til din Sync-konto.

Jeg har glemt adgangskoden til min Mozilla-konto – hvordan nulstiller jeg adgangskoden?

Følg disse trin for at få en ny adgangskode.

Alle data på serveren slettes, når du nulstiller din adgangskode (med mindre du bruger en genoprettelsesnøgle til kontoen). Dine andre enheder vil ikke længere blive synkroniseret, med mindre du opdaterer dem med den nye adgangskode.
  1. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Log ind ud for Synkroniser og gem data.
  2. Klik på Glemt adgangskode? på siden Log ind, så vil Firefox sende dig en nulstillings-mail.
  3. Følg vejledningen i nulstillings-mailen for at ændre din adgangskode.
  4. Husk at opdatere din adgangskode på alle dine enheder, efter du har logget ind med din nye adgangskode.
Bemærk: Hvis du ikke kan se knappen OverflowMenuIcon (Flere værktøjer), så klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Log ind ud for Synkroniser og gem data.

Jeg har ikke længere adgang til mailadressen til min Mozilla-konto

Du kan desværre ikke ændre eller gendanne den mailadresse, som er forbundet med en Sync-konto (undtagen som anført nedenfor). Det er nødvendigt at oprette en ny konto ved at følge vejledningen i denne artikel.

Bemærk: Hvis du har mistet adgangen til mailadressen til din Mozilla-konto, er det muligt at ændre den primære mailadresse, men kun hvis du tidligere har registret en sekundær mailadresse for kontoen. Det skyldes, at du får tilsendt en mail til din primære mailadresse for at bekræfte den, når du tilføjer en sekundær mailadresse.