Hvor blev mine Live bogmærker af?

Fra og med Firefox version 64 understøttes den indbyggede funktion Live bogmærker ikke længere. Men vi har gjort følgende, så du nemt kan fortsætte med at bruge dine feeds:

• Dine Live bogmærker er blevet eksporteret til en OPML-fil med navnet Firefox feeds backup.opml, som du kan importeres i en anden feed-læser, fx en Firefox-udvidelse, en separat feed-læser eller en webservice. Du kan finde denne OPML-fil på dit skrivebord.
  • Dine Live bogmærker er blevet til almindelige bogmærker, der peger på kilden til dine feeds.
Hvis du vil se forslag til andre feed-læsere og mere information, så læs artiklen Feed reader replacements for Firefox.