Hvilket nyheder er der i Firefox til iOS (version 29)

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Velkommen til en ny version af Firefox! Vi har optimeret Firefox til at fungere sammen den længe ventede opdatering af iOS - iOS 14. Med denne version kan du indstille Firefox til at være din standard-browser på din iPhone, iPad eller iPod touch (minimum generation 7) og tilføje en Firefox-widget til din startskærm.

Indstil Firefox som din standard-browser (kræver iOS 14)

Apples iOS 14-opdatering gør det nu muligt at indstille Firefox til at være din standard-browser. Se en vejledning i artiklen Firefox kan ikke indstilles til at være standard-browser i iOS.

Tilføj en Firefox-widget til din startskærm (kræver iOS 14)

Tilføj en Firefox-widget, så du kan udføre opgaver som fx at søge eller åbne websider direkte fra din startskærm.

widget fxios

Se mere information i artiklen Add a Firefox widget to your Home screen.