Gendan de smarte bogmærkemapper til standard

Bemærk: Fra og med Firefox version 63 oprettes smarte bogmærkemapper ikke længere i nye Firefox-profiler.

I Firefox version 62 og ældre versioner, indeholder Firefox som standard følgende bogmærkemapper:

• Mest besøgte: Denne mappe, som findes på bogmærkelinjen, viser de sider, som du har besøgt flest gange.
  • Seneste mærkater: Denne mappe, som findes i bogmærkemenuen, holder styr på de bogmærkemærkater, du sidst har brugt. Udvid mappen for at se en liste med mærkater, udvid så hvert mærkat for at se sider, du sidst har bogmærket med mærkatet. Læs mere om mærkater i artiklen Bookmark Tags - Categorize bookmarks to make them easy to find.

Hvis du har slettet en eller flere af disse smarte bogmærkemapper, kan du gendanne dem på følgende måde:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. Søg efter indstillingsnavnet browser.places.smartBookmarksVersion.
  3. Dobbeltklik på Klik på knappen Rediger Fx71aboutconfig-EditButton ud for browser.places.smartBookmarksVersion, og skift værdien til 0 (nul).
  4. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.Klik på Firefox-menuen øverst i vinduet, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.

De smarte bogmærkemapper bliver gendannet, næste gang du starter Firefox.