Ydelses-indstillinger i Firefox

Firefox bruger automatisk de indstillinger, der virker bedst med din computer. Du kan ændre dette på siden Indstillinger:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt, og rul ned til afsnittet Ydelse.
  3. Fjern fluebenet ud for Brug de anbefalede indstillinger for ydelse.

Fx94PerformanceSettings

Du kan ændre følgende:

Brug hardware-acceleration hvor muligt: Denne indstilling giver Firefox mulighed for at bruge din computers grafikprocessor i stedet for hovedprocessoren til at vise webindhold med meget grafik, som fx videoer eller spil. Hardware-acceleration frigør samtidig ressourcer på din computer, så den kan køre programmer, som fx Firefox, hurtigere. Der er som standard flueben ud for denne indstilling, men funktionen er ikke tilgængelig for alle grafikprocessorer. Ændring af denne indstilling træder først i kraft efter en genstart af Firefox.

Begrænsning af indholds-processer: Med multiproces i Firefox, også kaldet electrolysis eller e10s, afvikles webindhold på dine faneblade i en separat proces, mens selve Firefox afvikles i en anden proces. Dette giver øget sikkerhed og en bedre ydelse. Brugen af flere indholds-processer kan give endnu bedre ydelse, og kan samtidig minimere følgerne af nedbrud i indholds-processer. Du kan ændre denne indstilling for at øge eller mindske det maksimale antal indholds-processer.

Fx89PerformanceSettings

Du kan vælge mellem én og otte indholds-processer. Standardindstillingen er otte. Flere indholds-processer kan forbedre ydelsen, når du bruger mange faneblade, men vil også bruge mere hukommelse. Du kan reducere antallet af indholds-processer, hvis din computer løber tør for hukommelse.

Tip: Hvis din computers systeminformationHvis informationen om din Mac viser, at den har mere end 8 GB RAM, vil du sandsynligvis have fordel af et højt antal indholds-processer.