Brug Firefox til Android til at sende videoer til Chromecast

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

I nogle tilfælde vises Chromecast-ikonet ikke. Dette er et kendt problem. Læs bug 1325000 for detaljer.

Med Firefox til Android kan du se videoer fra internettet på dit TV. Alt hvad du behøver, er Firefox på din Android-enhed og en Chromecast-enhed i dit TV. Du behøver ikke yderligere apps.

Sådan gør du:

1. Sørg for, at Chromecast er på samme wi-fi-netværk som din Android-enhed.
  2. Start Firefox, og besøg en webside med en video i et format, som Chromecast understøtter. Hvis Adobe Flash Player er aktiveret på din enhed, så deaktivér eller afinstaller den i menuen Indstillinger i Android for at forhindre den i at afspille videoer i formater, som Adobe Flash Player understøtter.
  3. Tryk på en video for at starte afspilningen.
  4. Tryk på ikonet Send til send to icon video, som enten vises i adressefeltet eller i en videoafspiller (efter eventuelle reklamer er færdige med at afspille):
  5. Vælg Chromecast i menuen Send til enhedSend til enhed.
    cast to devicesend to chromecast
    • Efter en kort indlæsning starter videoen på dit TV.
  6. Du kan sætte videoen på pause eller stoppe den direkte fra din Android-enhed ved at bruge knapperne nederst på skærmen:
    chromecast controls
    • Dine video-knapper vises nederst på skærmen, mens videoen afspilles, også selvom du besøger andre websteder.
Video-knapper: Din Android-enhed er din fjernbetjening, og kan bruges til at sætte videoer på pause eller til at stoppe dem. Hvis du slukker din Android-enhed, vil videoen fortsætte med at blive afspillet på dit TV, men du vil ikke være i stand til at sætte den på pause eller stoppe den.

Tilgængelig på Roku! Hvis du vil sende videoer til din Roku, læs artiklen Brug Firefox til Android til at sende videoer til Roku.