Firefox' standardstartside har links til ofte brugte funktioner

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Når du starter Firefox den første gang, klikker på knappen Hjem, og når du åbner et nyt vindue, vil du blive mødt af standardstartsiden. Siden har et praktisk søgefelt og links til funktioner i din Firefox: filhentning, bogmærker, historik, tilføjelser, synkronisering og indstillinger. Hvis du havde åbne faneblade, sidst du brugte Firefox, vil du desuden kunne gendanne dem fra startsiden med et enkelt klik.

Hvordan åbner jeg startsiden i Firefox?

Firefox åbner som standard Firefox-startsiden, når du starter Firefox, klikker på knappen Hjem, og når du åbner et nyt vindue.

home fx29
home fx37
home fx29

Hvis du ikke får vist Firefox-startsiden, når du starter Firefox, klikker på knappen Hjem, eller åbner et nye vindue, så kan du gendanne standardindstillingen sådan her:

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Klik på knappen Gendan standard.
    default hpdefault hp 34restore default fx38
  4. Luk fanebladet Indstillinger. Ændringer gemmes automatisk.
Bemærk: I artiklen Sådan indstiller du din startside kan du læse mere om indstillinger for startside, inklusive hvordan du ændrer den til noget andet.

Tilgå filhentning, bogmærker, historik, tilføjelser, sync og indstillinger fra startsiden

Når du åbner Firefox eller åbner et nyt vindue, bør du få åbnet standardstartsiden med følgende knapper i bunden af siden:

Home Page Buttons - WinHome Page Buttons 37Home Page Buttons - Win

Gendan dine faneblade og vinduer fra sidst, du brugte Firefox

Havde du faneblade og vinduer åbne, da du lukkede Firefox, vil Firefox startsiden desuden have en knap, som hedder Gendan forrige session. Klik på den for at få dine faneblade og vinduer tilbage.

restore fx29
restore fx37
restore fx29